top of page

Tarina Galendos-nimen taustalla

Päivitetty: 24. syysk. 2019

Moni asiakkaistani on kysynyt, mistä yrityksen Galendos-nimi juontaa juurensa.Tarina lähtee jo nuoruudestani, jolloin minun voi luonnehtia olleen kohtalaisen kilpailuhenkinen. Jopa koulun liikuntatunneilla yritin aina parhaani, jotta voisin voittaa. Kai sitten joskus myös vähän tulistuinkin ja luokkatoverini alkoivat kutsua minua "Kuuma-Kalleksi". Tämä lyheni nopeasti Kallen kautta Kaleen ja kun elettiin 70-luvun lopulla JJ Calen kulta-aikaa, niin äkkiä olinkin Gale.


Antiikinkreikan vivahteita


Galesta oli enää lyhyt matka Galenokseen, joka oli antiikinkreikkalainen lääkäri. Hän toimi Marcus Aureliuksen lääkärinä ja käytti kuulemma hierontaa erilaisten vammojen ja joidenkin sairausten hoidossa. Kollega Galenos toimi myös kuulemma gladiaattoreiden lääkärinä ja neuvoi heitä öljyämään ihonsa ja käyttämään hierontaa sekä ennen että jälkeen taisteluiden jotta heidän lihaksensa säilyttäisivät notkeutensa ja nivelet pysyisivät joustavina.


Kehonhuolto Galendos


Galenoksesta muovautui Kehonhuolto Galendos, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti.

80 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page