top of page

Valmennukset

Galendoksen valmennukset tähtäävät asiakkaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Valmennuksissamme opit ylläpitämään liikuntaa osana elämääsi pysyvästi, saat käytännön ohjeita stressinhallintaan ja opit mm. erilaisia rentoutumistekniikoita.

Hyvinvointikartoitus_kuva.jpg
alkukartoitus

Alkukartoituksessa käymme yhdessä läpi lähtökohtasi ja tavoitteesi mahdolliselle valmennusohjelmalle. Niiden pohjalta ehdotamme sinulle miten jatketaan. 

DSC_5591_edited.jpg
Galendos
startti

Paketti on suunnattu fyysistä harjoittelua aloittavalle ja oman kunnon parantamiseen tähtääville ammattilaisen ohjauksessa. 

Apua_kuorsaukseen.jpg
"Don't worry, be happy"

Henkilöille jotka haluavat fyysisen harjoittelun lisäksi myös ajan- ja stressinhallintaan sekä asioiden priorisointiin liittyviä harjoitteita. 

alkukartoitus

Aloita kunnon kohotuksesi täyttämällä ensin tämä taustatietolomake ja lähetä se sitten meille info@galendos.fi. Varaa sen jälkeen aika alkukartoitukseen (60 min). Alkukartoituksessa käymme yhdessä läpi nykytilanteesi ja mietimme yhdessä kanssasi parhaimpia tapoja päästä niihin omiin tavoitteisiisi.

 

Mikäli sinulla ei ole tavoitteita vielä tarkemmin tiedossa, autamme sinua tarvittaessa myös löytämään kehitettävää omaan harjoitteluusi tai ruokailutottumuksiisi liittyen.

Hyvinvointikartoituksen hinnan (30€) vähennämme personal training-palvelun hinnasta. Kartoitus ei kuitenkaan velvoita sinua ostamaan valmennusta. 

Galendos startti

Galendos Startti – 3 tapaamista (60 min)

 

Aloitamme valmennukset aina kolmen kerran Galendos Startti kokeilupaketilla. Tällä tavoin pääsemme molemmat näkemään ja kokemaan olemmeko tarkoitetut toisillemme pidemmäksi aikaa. Kolmen tapaamisen sisältö on tyypillisesti seuraava:

 

1. tapaaminen: haastattelu- ja testauskäynti, jonka perusteella suunnittelen sinulle täysin yksilöllisen harjoitusohjelman, jonka avulla pääset kohti tavoitteitasi

 

2. ja 3. tapaaminen: harjoitusohjelman läpikäynti ja tekniikkaopetus Kehonhuolto Galendoksen tiloissa. Intron jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti harjoitusohjelmasi kanssa, tai voimme sopia uusista tapaamisista.

 

Hinta: 250 €

 

Voit käyttää Smartum, ePassi Liikunta, easybreak ja Edenred Virike liikuntaetuja valmennuspalveluidemme maksamiseen.

"Don't Worry, be happy"

Paketti on suunnattu henkilöille, jotka haluavat muutosta ja lisämotivaatiota harjoitteluunsa päästäkseen tavoitteisiinsa. Ohjelman aikana käydään myös läpi ajan- ja stressinhallintaan sekä asioiden priorisointiin liittyviä harjoitteita. 

 

"Don't Worry, Be Happy"-paketti sisältää 20 tapaamiskertaa:

  • Hyvinvointikartoitus jossa käydään yhdessä läpi aikaisempi harjoittelutausta ja mietitään yhdessä asetettavat tavoitteet

  • Tavoitteiden pohjalta laaditun harjoitussuunnitelman ja ohjelmoinnin

  • 20 kpl ohjattua harjoituskertaa (60 min) valmentajan kanssa

  • Harjoitusjakson aikana myös hieronnat -20% normaalihinnoista

  • Voit käyttää Smartum, ePassi Liikunta, easybreak ja Edenred Virike liikuntaetuja valmennuspalveluidemme maksamiseen

Muistathan myös täyttää ja lähettää taustatietolomakkeen viimeistään muutamaa päivää ennen ensimmäistä sovittua tapaamista.

Hinta: 4 * 390 € tai 1490 €

Hyvinvointikartoitus
Paikoillenne, valmiit, nyt
Tavoitteet pysyviksi

Asiakkaiden kokemuksia

Anna L_edited.jpg

Anna, Personal training-asiakas

Olen nyt treenannut Galendoksessa muutaman kuukauden. Treeniteho on kohentunut joka kerta ihan uudelle tasolle ja voimat kasvaneet. Kari myös kannustaa ja huolehtii siitä, että tekniikat ovat kunnossa.

Pia_kuva_edited.jpg

Pia, Personal training-asiakas

Kari on ollut tärkein tukeni matkallani kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Hän on tarjonnut minulle työkaluja joilla voin treenata ajasta ja paikasta riippumatta. Kari on moniosaaja ja inspiroiva kannustaja. Suosittelen häntä lämpimästi kaikille!

bottom of page