top of page

klassinen ja urheiluhieronta

Kaipaatko hemmottelua arkeen tai apua kipeytyneen lihaksen hoitoon? Galendos palvelee sinua joustavasti hyvien kulkuyhteyksien päässä Pikku Huopalahdessa, Helsingissä. Lue lisää palveluista tai siirry suoraan ajanvaraukseen.

Kari hieroo.jpg

Klassinen hieronta, 30-120 min

Varaa esimerkiksi niska-hartiaseudun hieronta, puolihieronta tai kokovartalohieronta.

Thai Yoga_2.jpg

Thai Yoga -hieronta,

30 tai 60 min

Thai Yoga -hieronta on fyysistä ja energisoivaa hierontaa, jossa hierottava saa samalla myös joogaharjoituksen hyödyt. Lue lisää "laiskan miehen joogasta".

DSC_5708.JPG

Urheiluhieronta,

30-120 min

Urheiluhieronta on erityisesti lihasta muokkaavaa ja venyttävää hierontaa, joka sopii esimerkiksi ongelma-alueiden käsittelyyn. 

Lahjakortti_pohja_edited.jpg

Lahjakortti,

kerta- ja sarjakortit

Muista läheistäsi tai itseäsi ihanalla hemmottelulahjakortilla: Valitse kertakäynti tai sarjakortti haluamaasi hierontaan. 

Intialaine päähieronta Helsinki

Intialainen päähieronta, 30 min

Intialainen päähieronta soveltuu ihanaksi hemmotteluhoidoksi tai avuksi esimerkiksi päänsärkyyn. 

Tuikut.jpg

 Ohjattu rentoutus,

15 min

Tee hierontakokemuksestasi vieläkin täydellisempi varamalla ohjattu syvärentoutus lisäpalveluna ajanvarauksen yhteydessä. 

mITÄ HIERONTA ON?

Hieronta on psykofyysinen hoitotapahtuma, jossa käsin suoritetuilla, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla kudoksia painaen ja/tai venyttäen pyritään edistämään, tai rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja tietyn tavoitteen mukaisesti.

Hieronta auttaa tehokkaasti rentouttamaan kehon lihaksien lisäksi myös mieltä. Sillä on stressiä lieventävä ja mieltä rauhoittava vaikutus. 

GALENDOKSEN MALLI

Galendon hierontatekniikka perustuu klassisen ja urheiluhieronnan otteisiin. Hyvän hierontakokemuksen lisäksi pyrimme aina myös hoitamaan ja keskittymään asiakkaidemme vaivoihin ja ongelmiin parhaan kykymme mukaan.

 

Teemme asiakkaillemme tarpeen mukaan myös nivelten liikkuvutta parantavaa mobilisaatiota, sekä neuvomme ja ohjaamme kehoa vahvistavia ja huoltavia liikkeitä.

Olipa tavoitteenasi kivun lievittyminen, nestekierron tai aineenvaihdunnan edistyminen, lihasjännityksen laukeaminen, tai vaikkapa vain yleinen rentoutuminen, niin meidän tavoitteenamme on puolestaan tarjota sinulle aina parasta mahdollista hoitoa sekä myös ainutlaatuinen hierontakokemus.

 

Toiminnassamme noudatamme Koulutettujen hierojien eettisiä ohjeita.

MIKSI TULLA HIERONTAAN?

Hieronta sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta. Hieronnalla on monia terveysvaikutuksia, se muun muassa:

 

- rentouttaa lihaksia ja poistaa kipuja

- laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

- vähentää turvotusta

- lisää nivelten liikkuvuutta

- virkistää, poistaa väsymystä ja vähentää stressiä

- rentouttaa

- virkistää koko kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti

thai yoga -hieronta

Thai Yoga-hieronta, jota myös leikkisesti kutsutaan ”laiskan miehen joogaksi”, on hierontaa, ota tehdään lattialla maton päällä. Hieronnassa ei käytetä öljyä ja hierottavalla on mukavat ja joustavat vaatteet päällä.

 

Thai Yoga -hieronta yhdistää rytmisellä liikkeellä kehon energialinjoja pitkin suoritettavan painannan, venyttelyn ja hengityksen yhdeksi kokonaisuudeksi.

 

Sen lisäksi, että Thai Yoga -hieronta venyttää ja lisää lihasten joustavuutta, se myös parantaa verenkiertoa, poistattaa lihasjännityksiä, edistää aineenvaihduntaa, parantaa vastustuskykyä sekä tasapainottaa ja rauhoittaa psyykkistä olotilaa.

 

Thai Yoga -hieronta on fyysistä ja energisoivaa hierontaa, jossa hierottava saa samalla myös joogaharjoituksen hyödyt.

hieronnan keston valinta

Voit valita ajanvarauksesta haluamasi hieronnan keston: 30 min, 45 min, 60 min, 75 min, 90 min tai 120 min. 

30 minuuttia sopii yksittäisen alueen, kuten pään alueen käsittelyyn. 

45 minuuttia riittää kahden-kolmen lihasryhmän hierontaan, esim. niskan ja hartioiden hierontaan. Valitse tämä hieronta, jos tiedät mille alueelle ongelmasi on keskittynyt etkä kaipaa tällä kertaa laajempaa käsittelyä.

 

Valitse 60 tai 75 minuutin hieronta, jos tarvitset kokonaisvaltaista hoitoa toiselle vartalon puolikkaalle, tai vaikkapa perusteellisempaa käsittelyä tiettyihin lihasryhmiin, esimerkiksi koko selkääsi.

Valitse 90 tai 120 minuutin kokovartalohieronta, kun kaipaat kokonaisvaltaista ja tehokasta koko kehon rentoutusta, tai sinulla on useita ongelma-alueita joihin tarvitset perusteellisempaa käsittelyä.

ennen hierontaa

Asiakastietolomake

 

Mikäli tulet hierontaan meille ensimmäistä kertaa, pyydämme sinua täyttämään asiakastietolomakkeen ennen hieronnan alkua. Säästääksesi aikaa, voit myös täyttää lomakkeen sähköisesti ja lähettää meille valmiiksi. Lataa tästä >>

Vaihtoehtoiset maksutavat

Hieronta-ajan varaat helposti sähköisestä ajanvarauksesta, joka on Timma-palvelun ylläpitämä. Meillä käy myös ePassi Hyvinvointi ja Smartum Hierontasaldo.

Pysäköinti

Toimitilojemme lähellä löytyy kahden tunnin ilmaispysäköintipaikkoja. Muistathan käyttää parkkikiekkoa!

Thai Yoga
bottom of page