Hieronnasta

Pitäisikö valita klassinen hieronta vai urheiluhieronta?

Käytämme hieronnassamme klassisen hieronnan perusotteita täydentäen niitä urheiluhieronnan erikoistekniikoilla, mm. poikittaishieronnan tekniikalla, Hallitsemme molemmat hierontatyylit ja pyrimme hoitamaan jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti ja juuri hänen hoitonsa kannalta parhailla osaamillamme menetelmillä.

Milloin ei pidä tulla hierontaan?

Hieronnalle on myös kontraindikaatioita, eli vasta-aiheita, jolloin joko osaa hieronnasta ei voida suorittaa, hierontaa joudutaan mukauttamaan tai hierontaa ei voida tehdä ollenkaan. Esimerkiksi akuuteista sairauksista, tapaturmista, tai muista seikoista jotka mietityttävät sinua hieronnan kannalta, on hyvä kertoa hierojalle haastatteluvaiheessa ja varmistua siitä ettei ole estettä hieronnalle.

Ehdottomat vasta-aiheet jolloin hierontaa ei suoriteta ollenkaan:

  • antibioottikuuri
  • bakteerien, virusten tai sienten aiheuttamat infektiot
  • hemofilia, eli verenvuotosairaus
  • kuume
  • hoitamaton syöpä ja tutkimattomat kasvaimet
  • tarttuvat iho- ja muut taudit

Muistathan myös, että päihtyneenä tai krapulassa, ei koskaan pidä tulla hierontaan.

En pääsekään varaamaani hierontaan. Voinko pyytää ystävääni tulemaan tilalleni?

Hyvä idea! Kyllä voit. Silloin kenenkään työaikaa ei mene hukkaan eikä ketään tarvitse laskuttaa peruutetun hieronnan vuoksi.

Lahjakortti ystävällesi

Lahjakortti hierontaan on oiva, ”käsintehty” lahja rakkaallesi, sukulaisellesi tai ystävällesi. Voit tilata lahjaksi yksittäisen hieronnan, tai antaa lahjaksi vaikkapa useammankin kerran. Lahjakortin saat tilattua kätevästi täältä.

Sarjakorteilla alennusta

Voit tilata itsellesi sarjalipun täältä, tai ostaa sen meillä hieronnassa käydessäsi. Ostamalla sarjalipun hierontaan saat alennusta normaalihinnoista ja voit vaikka sopia säännölliset hierontahetket jotka käyvät aikatauluusi. Pääsääntöisesti sarjaliput ovat henkilökohtaisia. Erikseen sovittaessa, voit myös jakaa sarjalipun puolisosi, sukulaisesi tai vaikkapa kaverisi kanssa.

Olemme terveydenhuollon ammattilaisia

Olemme sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia, joten meitä sitovat koulutettuja hierojia koskevat lait ja asetukset, joita me aina myös noudatamme. Meillä kaikilla on myös lain vaatima potilasvakuutus, joka myönnetään vain terveydenhuollon ammattilaisille. Vakuutus korvaa hoidon yhteydessä potilaalle aiheutuneen henkilövahingon, lisätietoja potilasvakuutuskeskuksesta.

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattinimike, jota saavat käyttää vain Valviran hyväksymät hierojat. Voit tarkistaa kaikkien Valviran hyväksymien terveydenhuollon ammattilaisten tiedot Valviran keskusrekisteristä JulkiTerhikistä josta meidätkin löydät.